اجتماعیسیاسی

بازارچه یزدان نقطه امیدی برای رونق تجارت با افغانستان است

♨️ فرماندار: بازارچه یزدان نقطه امیدی برای رونق تجارت با افغانستان است

🔹امینی، فرماندار شهرستان زیرکوه، در جلسه بررسی مشکلات و ظرفیت‌های مناطق مرزی این شهرستان با اشاره به جمعیت ۴۵ هزار نفری زیرکوه گفت: پایانه مرزی یزدان دارای ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای توسعه تجارت است. این پایانه در دهه ۸۰ تجربه صادرات موفق به کشور افغانستان داشته و اکنون نیز زیرساخت‌های مناسبی از جمله گاز، برق، آب و راه دسترسی در آن فراهم است.

🔹وی تأکید کرد: از سال ۱۴۰۰ و پس از توقفی که به دلیل شرایط طرف افغانستان ایجاد شده بود، فعالیت بازارچه مرزی یزدان در حوزه خرده‌فروشی از سر گرفته شد و همچنان به ارائه خدمات ادامه می‌دهد. صادرات مواد غذایی و مصالح ساختمانی عمده‌ترین اقلام مبادله‌شده با افغانستان هستند.

🔹امینی با اشاره به نقش بازارچه یزدان در رونق اقتصادی و تثبیت جمعیت منطقه، خاطرنشان کرد: «تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار دلار واردات و صادرات از طریق این بازارچه انجام شده که با توجه به شرایط موجود، رقم بسیار قابل توجهی است.

🔹فرماندار تصریح کرد: تسهیل روند صادرات به افغانستان می‌تواند نقش بسزایی در توسعه شهرستان ایفا کند. خوشبختانه با تلاش نیروهای انتظامی، مرزبانی، اطلاعاتی و ارتش، امنیت مطلوبی در منطقه برقرار است که بستری مناسب برای شکوفایی تجارت مرزی فراهم می‌کند.

مشاهده بیشتر

zirkooh_salam

زیرکوه؛ دیار چهارفصل این شهرستان، درشمال شرق استان خراسان جنوبی واقع گردیده و از شمال به شهرستان خواف، از شرق با 150کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان همسایه و از جنوب به شهرستان درمیان و از غرب به شهرستان قاینات متصل و دارای وسعتی معادل 8058 کیلومترمربع است. این شهرستان دارای سه بخش و هر بخش دارای دو دهستان با جمعیتی معادل 41081 نفر بوده که بافت جمعیتی آن از شهرنشین، روستانشین و عشایر تشکیل شده است. وجود بازارچه مرزی یزدان به عنوان یکی از پتانسیل های رونق اقتصادی این شهرستان به حساب می آید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا